Vervolgbijeenkomst participatie Nieuw Binderen

23
MEI
Voor de vierde ronde van het participatieproces voor de nieuwe buurt Nieuw Binderen in Helmond heeft onlangs de eerste bijeenkomst plaatsgevonden. Het verslag van de bijeenkomst en de resultaten van de online participatietool zijn per email gedeeld met de deelnemers. Dit verslag is tevens te downloaden op de projectwebsite www.nieuwbinderen.nl. Zoals tijdens de bijeenkomst is aangegeven en ook in het verslag is vernoemd organiseren de gemeente Helmond en Nieuw Binderen B.V. hierop een vervolgbijeenkomst. Deze vindt plaats op maandag 23 mei 2022 van 19.00 tot 21.00 uur bij ROC Ter Aa, ingang Helmondselaan.
 
Programma bijeenkomst
Het programma van de bijeenkomst op 23 mei aanstaande is:


  1. Bespreken van de uitkomsten vorige participatieronde (is het verslag juist, hebben we de uitkomsten goed begrepen?);
  2. We vragen u een keuze te maken om mee te praten over;

    1. De verdere inrichting van het PNEM-terrein (ene groep), of;
    2. Het wel/niet toevoegen van een parkeerterrein op het Adelaarplein en hoe we verder kunnen met de verkeerssituatie (andere groep).  

  3. Gezamenlijke afsluiting van de bijeenkomst.

Aanmelden bijeenkomst
Wilt u deelnemen aan de vervolgbijeenkomst? Meld u dan vóór dinsdag 17 mei 2022 aan door een email te sturen naar info@pittiger.com. Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en praktische informatie over de bijeenkomst.